Social Items

Magnet Til Billeder

Magneter i ark 105 stk. Disse Pictogram billeder kan være med til at skabe en visuel kommunikation mellem dig og dit barn og med de smarte billede magneter har du således mulighed for at skabe et billedsystem til jeres daglige kommunikation.


Janod Magnetbog Drengeta J Drengetoj Magneter Lege

Men du kan også nemt få et flot udtryk med en hulplade og en elastisk snor.

Magnet til billeder. Vælg enten enkelt motiver og anvend dem som. Sort Hvid Nøgle Atom. Hvis du benytter Zipper kroge kan du hænge værker op til 15 kg pr.

Vælg en magnet design skabelon og personliggøre dine magneter med tekst og uploade med egen logo eller grafik. Hvor stærke er magneterne. Magneterne er helt sikkert stærke nok til at du kan hænge dine yndlingsbilleder samt sedler op på feks.

Udover at du selv vælger billeder til dine fotomagneter så vælger du også hvilken form dine køleskabsmagneter skal have. Se køleskabet som en væg du kan dekorere med flotte stemningsfulde og sjove billeder i de farver og størrelser du synes ser pænest ud. VistaPrint tilbyder også over 70000 gratis billeder der hjælper dig designe dine magneter.

Hvilke billeder ser bedst ud på en kvadratisk magnet. Fremkald billeder og pynt op med dem hvor du sætter dem fast med de flotte køleskabsmagneter. Vi har en bred vifte af forskellige produkter.

STAS perlon monofilament snore med løkke kan bære belastninger op til 4 kg kombineret med Smartspring kroge. Vi har en masse fotolommer i forskellige størrelser som også sagtens kan fungere som billedramme. Personlige fotomagneter - en god.

Magnetlommer bruges til mange ting men det er især i forbindelse med. I format 6 x 8 cm giver fotomagneterne i høj- eller tværformat med sjove fotos frække citater eller cool streetart motiver lige det der ekstra til din køleskabsdør eller på andre metalliske overflader. Magnetisk papir er hvidt og velegnet til laser-printere.

Skal du invitere til bryllup konfirmation eller en anden stor fest så kan du overveje at lave bordkort med billeder. 141 Gratis billeder af Magnet. Du finder modeller i alle farver faconer og størrelser til både voksne og børn og så kan de fleste.

Magneter Ø 91520 mm 30 stk. Hvor stærke er magneterne. Køb Magnet-Striber selvklæbende 30 mm 1 m på Lærershopdk og få fri fragt ved køb over 599 kr.

84 54 cm. Du kan vælge enhver billedtype til at sætte på din personlige køleskabsmagnet uanset om det er et sommerferiebillede eller et fødselsdagsbillede. Ad Gør en original gave personlig med dit sjoveste foto og tekst.

Dit design trykkes på en magnet som er 085 mm tyk og med dens matte finish og falmebestandige UV-tryk er dit magnetiske skilt klar til at skille sig ud uanset hvor du kører. Her på siden. Kan bære op til 20 kg pr.

Alle magneter med billeder som du finder her på siden er faktisk det man kalder Pictogram billeder til børn. Lav din egen personlige gave. Papiret kan fastgøres til alle metaloverflader og er velegnet til fotografier tegninger billeder og noter.

De er lavet af slidstærkt plast der holder til daglig brug og slid. Find den magnet der passer til dit behov. De passer perfekt til reklame på firmabilen eller hvis du har brug for at skifte budskabet ud med jævne mellemrum.

Hæng indkøbssedlen madplanen. Størrelsen og den høje kvalitet får de fleste motiver til at fremstå virkelig flot og vil dermed gøre sig godt. Her er vores opslagstavler med clips særligt gode.

Du kan også få magnetskilte med tryk til. Hvis du allerede har en magnet designet kan du uploade din fil og så printer vi den for dig. Den kan bruges som en reklamegave med et firmalogo eller som en personlig gave til en person ved at lave en med billeder.

Specialdesignede magneter med tryk til din. Når du har besluttet dig for formen kan du vælge det design som du synes er flottest. Men for lige at give billederne lidt wauw-effekt så kan du sætte billederne i en magnet som gæsterne må tage med hjem.

Lavet af holdbar keramik. Vores magnetskilte til biler er specielt udviklet til autolak så du ikke gør skade på lakken når du sætter det på. Du kan vælge mellem runde firkantede eller hjerteformede magneter med billeder.

Der er et tyndt magnetisk lag på bagsiden for nem og ren print. Påsætningsguide Med disse fire trin kan du let få dine bildørsmagneter på plads og være klar. Og det er sikret mod at blive mat af UV-stråler.

Lommerne har gennemsigtigt plastik på forsiden og er magnetisk på bagsiden. Din mor eller far vil helt sikkert blive glade for et fint billede af dig eller dine børn til køleskabet. De er ofte rigtig flotte så de.

Magnet til mange formål. Det er lavet en med tyk magnet så det bliver hvor det skal. Magneter Ø 9 mm 20 stk.

Til fødselsdage kan et billede i en magnetisk fotolomme være en god gaveidé. Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. Kan bruges til billeder beskeder og opbevaring.

Brug snor med STAS ophængskroge til ophængning af billeder. Souvenir shop magnet - billedmagnet. Den fås i sæt på op til 10 stk.

Rektangulære fotomagneter velegnede til køleskabet. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold sundhed og høj kvalitet. Vores fotomagneter fås med både hvide og sorte kanter så du kan frit vælge hvilken farve der passer.

En personlig magnet er et alsidigt produkt. Med magnetlommer er det nemt at organisere og visualisere dokumenter og billeder på magnetiske overflader som for eksempel et whiteboards lagerreoler eller køleskabe. Vores populære billedmagnet i størrelsen 54x78mm som egner sig storartet til salg i museumsbutikker zoologiske haver turistattraktioner forlystelser merchandise forhandlere og lignende.

Vælg forskellige materialer former og størrelser - og der er ingen minimumsbestilling. Skab et overskueligt og struktureret overblik. Nu til kun 6900 kr.

Vi har også supermagneter der både kan sidde på køleskabsdøren og andet metal og så har vi magnet-ark du kan klippe til så de passer til lige netop dit behov og dine ønsker. En opslags- eller magnettavle kan bruges til mange ting ligesom et whiteboard. Du kan bruge dem som et moderne fotoalbum hvor de gode minder hænger frit fremme.

Barnedåbsinvitationer indbydelser til konfirmation og andre indbydelser. Dine yndlingsbilleder som praktisk tilbehør i hjemmet og ledsager i hverdagen. Du kan fx vælge mellem fotomagneter med billede og tekst.

Magnettavle til børn og voksne som kan fås i både glas stål og andre materialer samt i lille og stor størrelse mange udformninger og farver. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam der altid står klar. Gode tilbud på Magneter altid på udsalg.

Magneterne kann som minimum holde op til 2 A4-sider. STAS stålkabel med løkke kan bruges med STAS Zipperkrogen. Magnettavle Giv køleskabslågen en pause og køb en trendy og funktionel magnettavle.


Magnet Create Painted Kitchens Have 20 Colour Options From Green To Grey To Blue Newmodelkitchen Elitnye Kuhni Interer Kuhni Plany Kuhni


Hello Kitty Rosie Riveter We Can Do It Fridge Magnet 2 5 X 3 5 Hello Kitty Billeder Kaerlighed


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar