Social Items

Magnetskilt Til Bilen

Kan brukes både. Har du trykflasker stående hjemme eller med i bilen skal der være markeret med et gult advarselsskilt Tryk flasker fjernes ved brand vælg dette kvalitets magnetskilt fra DiveGas specialt designet til dykkerflasker og bilen kan montere og fjernes fra bilen efter behov da det er magnettisk.


Magnetskilt Designe Et Eget Magnetskilt Skiltmax

Kan hurtigt og nemt monteres på bilen ved feks.

Magnetskilt til bilen. Magnetskilt - magnetisk og flytbart skilt til bilen. Dette bilskilt er et magnetskilt der er let at udskifte. Og vi kan lave hvad som.

Design selv online dit skilt til bilen med egen tekst logo eller billed. Det anbefales dog at dit magnetskilt ikke permanent er monteret på din bil tag det evnt. Magnetskilte giver dig mulighed for at flytte reklamen nemt fra bil til bil eller hvor som helst du har brug for en midlertidig reklame.

Kørerlærer Kristian Nissen fra Bramming har allerede købt de første magnetskilte som han kan dele ud. Fra 1x1 cm opp til 124x1000 cm Farger. Du designer selv i vores online design program Creatify her på siden.

På denne måde sparer du både grafikeren og reklamebureauet. Du kan læse mere om vores bildekoration i databladet nedenfor. Design dit eget magnetskilt til bilen - Få dit logo på bilen.

Nøglevedhæng læder og metal. Skal man ha magnetskilt til bilen er det denne folien man skal velge. Nøglevedhæng PVC og akryl.

Dekotryk udarbejder magnetskilte med din egen tekst på. Vi trykker magnetfolie i mange forskellige størrelser og varianter og du kan altid være helt sikker på at kvaliteten er i top så. Kanin-magnetskilt med navn koster 245 kr.

Bekymrede forældre opfinder magnetskilt til nye bilister Thomas Gottenberg Riber har sammen med sin kone opfundet et magnetskilt der skal være med til at redde liv. Magnetskiltet består af en speciel automagnet der ikke skader bilens lak og overfladelamineringen beskytter mod slid og blegning fra solen. Det kunne eksempelvis.

Benyttes af entreprenører eller lignende som arbejder på Banedanmarks områder. Når du står ved. Derefter lægger vi en mat eller blank laminat på for at beskytte printet mod UV-lyset og e dermed falming af farverne.

Firma-magnetskilt med webadresse koster 199 kr. Magnetskilte til dine firmabiler. Du kan bruge magnetskilte lige præcis der hvor du har et behov for at bruge dem og vi laver dem ud fra dine ønsker og kriterier.

Specielt udviklet til autolakTyk magnet sikrer god vedhæftningUV filter sikrer farvernes holdbarhed Vi printer magnetskiltene på en 08mm tyk magnet folie der er specielt udviklet til autolak. Et magnetskilt er på mange måder smart da det kan tages af og på efter behov. Artiklen er mere end 30 dage gammel.

08mm Magnetskilte med et flot print og beskyttende laminat. De største af vores magnetlommer A4 og A3 kan med fordel anvendes til at fastsættes på store maskiner hvis der skal gives noget vigtig information omkring en af disse. Kontakt os venligst vedrørende dette produkt.

Skiltet fås i to forskellige størrelser. Det kan også du leaser en firmabil og gerne vil. Ved at designe selv sparer du timelønnen til en grafiker samtidig med du også sparer tid da du ikke skal vente på korrektur.

30 cm bred Pris. Udkaldsopgaver som ligger indenfor Banedanmarks områder eller til general information når der arbejdes i nærheden af Banedanmarks arealer. Budskabet i din reklame kan altså skiftes og genbruges med jævne mellemrum.

Jeg vil gerne kontaktes. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Vores magnetlommer fås selvfølgelig til papir i A3 A4 og A5-format men vi har dem også i større udgaver.

Af i weekenden så din lak kan få luft. Magnetskiltet er perfekt til alle som kører tilsyn for Banedanmark. Så har du her mulighed for at bestille et magnetskilt til at sætte på bilen.

Skiltene kan sættes på når der er brug for dem og fjernes uden at give skader. Design Magnetskilt Til Firmabilen. Reklamen kan flyttes fra bil til bil igen og igen.

85 x 35 cm Ønskes anden størrelse så. Hos Nemprint kan du købe magnetfolie i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Magnetfolie til at påsætte på bilen for fuld reklame på en aftagelig måde.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg som kan bruges til mange køretøjstyper -og størrelser. Send venligst billeder af bilen logo samt tekst sompdf fil. S kan du reklamere for dit firma hvor end du krer hen.

Med et magnetskilt til opvaskemaskinen kan du fortælle andre om servicen i opvaskeren er ren eller snavset. Kan bruges på mange forskellige biler. Skiltet giver forbipasserende og andre personer en klar fornemmelse af dit arbejds formål hvilket kan være praktisk i situationer hvor du bliver nød til at holde bilen i nærheden af banen på knapt så tilgængelige steder eller blot for at.

En sjov tekst til familiebilen. Magnetskilte giver dig mulighed for at flytte reklamen nemt fra bil til bil eller hvor som helst du har brug for en midlertidig reklame. Læs mere om produktet.

Reklamen kan flyttes fra bil til bil igen og igen. En silhuet af familiens hund eller kat og dens navn. Klik på pilen til højre og.

Kan jeres bildørsmagneter sidde fast på alle køretøjer. Men har du set de magnet reklamer som du kan smække på bilen. Af i weekenden så din lak kan få luft.

Det anbefales dog at dit magnetskilt ikke permanent er monteret på bilen tag det evt. Dit design printes på en selvklæbende folie som monteres på magneten. Måske har du nogle gange brug for at din firmabil ser professionel ud med logo og andre gange kører du måske i den privat og så behøver den ikke ligne en reklamesøjle.

Magnetskiltet er en billig og nem måde at markedsføre sin virksomhed på og synligheden er høj idet du reklamerer dig på farten. Nu skulle vi så have bilen til serviceog ville derfor fjerne vores reklameskilteså de. Magnetiske skilte til varevogne kan omfatte valg til sidepaneler eller endda bagdør særligt effektivt hvis du ofte kører i myldretidstrafik.

Magnetskilt med tekst til bil Bildekor Bildekor og klistremerker Magnetskilt med tekst til bil klistremerke til bil Bildekor - Bildekor klistremerker - Hos Dekorshop kan du kjpe stickers til bil mc og bt. Skiltet kan placeres efter behov og du kan flytte teksten til et andet sted på køretøjet hvis du ønsker det. Du kan designe dit skilt helt fra bunden af ved at tilføje tekst skrifttype farver billed mm eller du kan.

Hos Cimberprint kan du design skilte online. Ved at købe et magnetskilt til bilen får du den frihed og fleksibilitet at du altid kan udskifte det eller fjerne det fra bilen hvis det måtte blive nødvendigt. Du har altså mulighed for at bruge vores online designer til at designe et helt nyt logo du kan sætte på biler.

Magnetskilt til bil med teksten Vi arbejder for Banedanmark. Det fleksible magnetskilt er mm. Du har desuden også mulighed for at uploade et færdigt logo eller billed.

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret. Det er tykkelsen på de 08mm der sikrer den bedste vedhæftning på feks. Skiltet får beskyttende laminat med UV-filter så dit skilt er sikret mod ridser og falmede farver.

Hvis du gerne vil afmelde dig nyhedsbrevet så kan det gøres her. Du vil modtage information om produkter tilbud og vores virksomhed. Skab personlige magnetskilte til at fastgøre på eksempelvis et whiteboard eller.

Giv klar besked med et magnetskilt. Tykkelsen på magnetfolien gjør at denne folien sitter bedre fast enn de andre magnetfoliene og det er en viktig faktor når den skal sitte fast på en bil i høy fart. Det fungerer som en almindelig magnet vi kender fra hverdagen og det kan genbruges igen og igen uden at funktionsniveauet nedsættes.

Vi ser ofte at folk. Magnetskilt til bil - Dykker flasker fjernes ved brand. Magnetfolie i høj kvalitet hos Nemprint.

Magnetskiltet til firmabilen med logo hjemmeside osv.


Beskyt Dig Selv Og Andre Magnet Skilte A4 Kr 89 00


Skilt 20x50 Cm


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar